22. jun, 2017

Spennende ting

Utstillings året startet tidlig i år. første helga i april reiste vi til Nordkjosbotn for en dobbel utstilling. Benji fikk sitt siste CERT den helga og ble med det Norsk og Svensk UCH i en alder av 2 år og 2 uker. Må si jeg er stolt av gutten vår.

Chila ble BIR valp, og ble også 3.BIG. Begge to fikk flotte kritikker.

Teddybjørnen vår Benji, har også vært og møtt ei dansk frøken. Det skjedde 25 og 26 mai, og det sa klikk med en gang. Den flotte damen heter Dagmar, og kommer fra Kennel Skovagergaard i Danmark, og nå håper vi det blir født mange flotte små pelsballer i løpet av juli. Når vi kom hjem, hektet vi på campingvognen og så var vi på tur igjen. Denne gangen gikk ferden til Sjomen.

Helga 27-28 mai var vi på utstilling i Sjomen, Narvik. Der stilte Chila begge dager mens Benji stilte en. Chila ble BIR begge dager og fikk en 3.BIG og en 2.BIG. Benji fikk CK og 2.BHK.

Vel hjemme fra SJomen fikk vi vilt et par dager før jeg og Chila satte nesen sørover til min mor, og konfirmasjon til mitt yngste tantebarn. Chila hadde fått løpetid, så det passet greit at hun ble med, og gutta fikk ro i heimen. Vi koste oss med turer og mye kos.

Chila har også begynt på kurs i Rally.. Jeg har tidligere gått det med begge guttene, så da syntes jeg lille frøken også måtte få prøve.. Vel.. Må vel bare si at hun er nok den flinkeste av de tre.. I denne alderen. Akiro er jo ganske flink han også nå.. HAnvet jo hva det går ut oå.

Neste reise ble til Sverige og utstillining i Vännäs. Der var det internasjonal helga 18 juni, og det var også Chila sin siste utstilling i valpe klassen. Hun avsluttet den klassen med brask og bram.. BIR, HP og 2. BIS.. Kritikkene hennes har vært supre hele veien.. Benji hadde ikke dagen da han ikke tåler varmen i det hele tatt.. Håper det ikke blir så varmt for ham senere i sommer når vi skal rundt på utstilling.

Skal nå begynne en mer intens trening med Benji. Han ska begynne å trekke mer kjetting, og vi skal sykle. Så nå blir det dag 1: Sykling, Dag 2. vanlig tur, Dag 3. Trekk av kjetting. Han skal nå få bruke seg selv ordentlig og samtidig bli mer utholdene. Håper også syklingen vil hjelpe med og få et bedre driv i ringen :-)