21. aug, 2017

En sommer er over

Da er vi slutten av august, og sommeren er straks over for i år, Vel.. Sommer og sommer! Men men.. Akiro har fått være hjemme med vår datter Anna.mens vi har reist rundt med Chila og Benji på utstillinger. Vi reist til Sverige og Piteå og stilte begge der på en internasjonal utstilling. Det endte over al foventning. Vi tok meg oss ALT.. Untatt CACIB på Chila da hun er for ung enda. Cvila fikk sitt først CERT og ble BIR, mens Benji fikk sitt andre CACIB i Sverige. CACIB er noe man må ha 4 av for og kunne bli intarnasjonal champion. 3 stk i minimum 3 land.  Det var veldig artig og stå med begge i BIR og BIM.

Vi ble i Piteå i nesten uke før vi reiste videre til Finland og Kemi. Der håpet vi på et CERT på Benji og helst et CACIB også. Å jammen fikk vi det.. Det resulterte i at Benji i en alder av 2 år og 4 mnd ble NORDISK UCH. Dere skjønner sikkert at vi ble veldig stolte. Chila fikk dessverre ikke noe CERT, da dommeren syntes hun var for "valpete" enda. Men det er greit. Vi får prøve igjen neste år :-)

Turen gikk nå videre ned i Sverige og til Vemdalen. En vakker plass i Sverige som vi trives veldig godt. Både Akiro og Benji er født i den dalen, nærmer bestemt på Risangården og Karin Hallgren. Der koste vi oss med turer, besøk hos Karin og Stefan, samt et par turer på Hembygds dagene. Vi traff nye mennesker som vi snakket med, grillet, Var en tul i Røros og vi koste oss med kortspill og mye latter på kveldene. Vi måtte jo også stille i Svenstavik når vi var der. Der ble Benji 3. Beste hane i championsklassen med CK, og Chila ble Beste junior tispe med excellent.

Hundene har skapt nyskjerrighet og beundring på de stednen vi har vært. Folk har kommet bort for å hilse på de, lurt på h vilken rase det er, og ikke minst har vi fått mye skryt for hvor rolige de er. Det varmer et hundeeierhjerte :-)

Så alt i alt har jeg hatt en flott ferie med mann og hunder. :-)