25. sep, 2017

Høsten er her

Da er vi kommet til slutten av september, og vi har et fantastisk vær. Sommeren har kommet tilbake, og det nytes for fullt. 

Litt oppdateringer siden sist: Helgen 26-27 august var jeg og Chila i Selbu, Trønderlag, på trondheim Hundefestival, og det var en utrolig koselig helg.Chila fikk hilse på mange flotte hunder, og mor sjøl fikk lange og gode samtaler med andre hundeeiere. Chila gjorde det veldig bra, og hun fikk sitt andre CERT.

Helgen 8-10 september reiste vi til Ulvsvåg for å treffe mange andre Eurasier eiere og deres nydelige hunder. Vi arrangerte Rally Lydighet, Nosework og en "utstilling". Benji vant Nosework konkurransen, og Chila ble "BIM" og fikk utmerkelsen for "Fluffiest hale". Vi hadde en super trivelig helg.

Helgen etter kjørte jeg og Chila opp til Sortland for å delta på hundeutstilling i Blåbyhallen. Igen traff vi fantastiske flotte folk og hunder, og vi gjorde det superbra i ringen denne helgen også. Chila ble beste junior tispe, beste tispe med CK og ble BIR begge dager. 

Den siste uken har vi nytt det flotte været med mange fine turer på fjellet, i skogen og ved havet. Ingen ting slår vel en morgen tur i nydelig høstsol, 16 grader varmt og en stillhet som gir ro i sjela. Og det flotte er at det her værte skal vare helt til neste helg. Vi gleder oss til enda flere nydelige turer.