29. sep, 2017

Nydelige dager

Jeg er overveldet over det fantastiske været vi har her nord. Det er vel en av de flotteste september måntene jeg har opplevd. Jeg tar med hundene ut på tur i forskjellige omgivelser hver dag, og noen ganger blir det to turer om dagen. Vi veksler mellom skog, fjell og hav, og alle landskap er like vakre. Vel.. Plassen ved havet er vakker, men det er så MYE sand!! Å hvor blir det av den sanden? JO ganske riktig.. På gulvene hjemme :-) Så støvsugeren for sine runder om dagen den også. 

Vi møter folk nesten over alt, og hundene får så mye oppmerksomhet.. Vakre hunder, fine hunder osv. Det er koselig. Noen sier "å for en nydelig bamse" Jeg svarte en dag at "jeg hadde funnet den oppe på fjelllet, og jeg syntes han var så fin så jeg tok han med meg hjem" :-) Alle blir så trivelige når man ute i naturen. Blide, sosiale og i møtekommende. 

Hundene er flinke i møtesituasjoner også.. Eller Chila er ganske pågående da hun mener ALLE skal hilses på og lekes med. Men det er da ikke lov hele tiden.. Men hun er blitt sterk den tøtta, så jeg må virkelig holde igjen.. Benji er rolig som vanlig :-)

Vi hadde tenkt oss på hytta i helga, men så fikk vi levert hjem krabber, så da blir det koking og tilberedning av de i stedet. Så sjangsen for at det kanskje blir krabbe til kvledskos i morgen er rimelig stor :-) 

Ha en trivelg og koselig helg til dere som leser bloggen vår. 

Klem fra Trude,Benji og Chila <3