5. okt, 2017

Hytta

Da har vi vært et par dager på hytta vår i Sverige. Jeg, Benji og Chila. Der inne kan de begge løpe løs så lenge vi er alene, og det var vi. Benji har hatt en periode hvor han har villet ta seg en tur på egenhånd om han var løs, men nå ser det ut som han er tilbake med innkallingen. Heldigvis. :-) Vi har gått turer i skogen, og de har løpt mellom trær og kratt og i vannkanten. Når kvelden kommer, blir det veeeeldig mørkt der inne på hytta, og jeg misstenker Benji for å være litt mørkeredd ;-) Chila derimot, hun spretter og hopper og synes hele livet bare er en lek :-) 

Nå er det klargjøring for turen til NKK Harstad kommende helg. Så nå er Benji børstet og badet, og Chila har fått en skikkelig runde med børsting. Men tror ikke jeg tør og bade henne da hun har begynt å felle skikkelig. Hun badet jo for to uker siden, så det går vel bra :-) 

Håper nervene til mor holder, da det står om den Internasjonale titlen på Benji. Chila skal kjempe om STORCERTET, men hun er ung, s ådet kommer flere tog for å ta det :-