31. okt, 2017

Løpetid

Som fersk tispeeier, så er det jo en del man ikke har vært borti før, og som gjør at man stiller seg mange spørsmål rundt dette med løpetiden, og jeg er heeelt grønn her..

Man har jo hørt at når tispen begynner å røyte, så er det tegn på at løpetiden er på tur.. Men hvor LANG tid det tar fra røyting starter og løp starter har jeg ingen info om. Så her har jeg nå gått i ukesvis og ventet og ventet og VENTET.. Men ingenting skjer.. Eller.. Hun røyter  fortsatt :-) 

Det sies også at tispen begynner og tisse mer på tur.. OG JODA.. Hun gjør det også..Sån typ 5-6 ganger i stedet for 2.. Men vet ingenting om HVOR lenge de holder på med dette heller :-) 

De blir vistnok mer kosete.. Blir hun mer kosete nå så kryper hun inn i oss.. Men jeg vet ingenting om HVOR lenge de holder på slik :-) 

Så her går jeg da..FULL av hår med en tispe som gjerne kunne ha klatret på meg 24/7.

Håper at den snart skal starte, så vi blir ferdig med det, men nå skal den sikkert komme akkurat når vi skal til Dogs4al i Lillestrøm og Norsk Vinner.. Så jeg kommer altså til og stå der med en tispe som er nedrøyta, tissatreeng og som vil klatre på dommeren :-) Hehe Bare å ta hele turen som en god treningsøkt :-) 

Skulle jo også ha trent med Benji, og lært ham til og ha mer drive i ringen, men det satte armen en stopper for. Nå er det gått snart 4 uker siden fallet og jeg fikk brudd i hånden. Det går fremover, men vet ikke om jeg får av gipsen til vi skal reisen til Lillestrøm. Benji bryr seg mindre, og han blir nok fortsatt og bare lunke rundt i ringen denne gangen også :-) tenk om han kunne gjort det om jeg tok av han båndet på tur også? Nei da har han DRIV da.. :-)