22. feb, 2018

Nytt år

hei igjen.. Så er vi kommet godt i gang med det nye året, å så langt har det vært et bra år. september 2017 valgte vi og la Akiro få flytte til en forvet familie som bor på Fauske, og han har det veldig bra der. Å det gjør godt i hjerte <3

Det har nok ikke skjedd så veldig mye her så langt inn i 2018, men vi har veldig mye å se frem i mot. Mars kommer med årsmøte i Norsk Eurasierklubb i Oslo, og flybillett og overnatting er i boks, i april skal vi reise til Finland på en internasjonal utstilling, I mai skal Chila til full helsesjekk, og da får vi vite hvordan vi eventuelt må planlegge fremover angående eventuell paring, og om vi kan bruke våre egne gutter eller ikke, og om hun kan brukes i avl. Så det er en spennende ventetid. 

Vi skal til Sjomen ved Narvik i slutten av mai, og i juni blir det en tur opp til Tromsø igjen. Har meldt på begge hundene på den internasjonale utstillingen der i håp om å få Benji opp til internasjonal UCH, men kom på at det må være 4 forskjellige dommere som gir oss CACIB.. Med den dommeren der oppe, blir det bare 3, da han har gitt Benji et CACIB tidliger.. SØREN.. Kjempesynd, for den dommeren liker Benji veldig godt.. Men men.. Vi håper jo på at Chila skal få et også da. Chila skal også få prøve seg i konkurranse på Rallybanen i år. Det skal bli veldig spennende og se hvordan vi klarer oss der. Men moro blir det uansett.

Juli har vi ikke noe planlagt enda, men det dukker vel opp noe. I august har vi tenkt oss til Svenstavik i Sverige, og Bornholm i Damark, men vi får se hvordan det blir med de planene. Jeg skal nemlig blir BÅDE mormor og farmor da, og da har bare 10 dager mellom i terminene. Så vi får se hvordan det blir med Danmark. 

I oktober vet jeg at vi skal opp til Harstad, da Chila fyller to år dagen før NKK utstillingen der. Vi håper hun der får sitt siste Norsk CERT. Viss ikke så får vi bare finne en annen utstilling vi kan dra på i løpet av vinteren. Går alt som vi håper, blir det nok ingen utstillinger i 2019, men valpekos :-) 

Så som der skjønner, så sitter jeg her og bare venter på å få komme i gang med sesongens utstillinger og reiser, og ikke minst min nye rolle som mormor og farmor.

Ha en forsatt fin vinter! Høres vel etter påske tenker jeg 

Trude