18. apr, 2018

Finland- Vasa Internasjonale utstilling

Helgen 13-15 april 2018 var vi i Finland på utstilling for å se om vi klarte og få et CERT og et CACIB på Chila. Benji fikk selvfølgelig være med, og han stilte i Champonklassen. 

Først av alt så må jeg si at de som ikke har vært i Finland på utstilling, har gått glipp av noe. Vi har nå vært på en utendørs og en innendørs, og vi i norge har ekstremt mye å  lære av de. 

På lørdagen var det totalt 1420 hunder påmeldte , og med de følger det selvfølgelig med mange mennesker, biler, vogner og bobiler.. Det var ingen kø for å få parkere, ingene kø for å komme inn, å ja.. De sjekket ALLE pass/papirer, ingen trengsel rundt ringene, store ringer, ingen kø på do og ikke i kantina..Hvor man for øvrig kunne kjøpe seg en likør eller noe sterkere om man ønsket det.. En annen ting jeg la merke til, som jeg syntes var utrolig positivt, var at jeg ikke så noen som sto å snakket stygt eller nedlatende om sine konkurrenter.. Applaus for det! 

Veien var lang, en reise på ca. 212 mil tur/retur, men det viste seg til slutt at det var verdt det. Benji reiste hjem med 2. BHK, CK og Rec.Cacib, mens Chila tok hjem Beste unghundtispe, 1.BTK, CK, CERT, CACIB og BIR.. Vi er selvfølgelig utrolig stolte av de begge to. 

Til Finland reiser vi nok flere ganger på utstilling. :-)