4. sep, 2018

Ny reise

Ja.. Så sitter vi her igjen da.. Venter på at mannen skal våkne og være klar til og kjøre gjennom natten.

Vi har altså bestemt oss for at vi skal delta på den Danske Eurasier spesialen i år siden det ikke ble noen tur til Bornholm. Bornholm er jo der Chila kommer fra, og vi hadde planlagt ferieturen dit i år. Nå ble det ikke slik, så  da tar vi denne turen istedet. Vi gleder oss til og treffe igjen Chila sin kennelmor og kennelfar, samt kanskje noen av henne søsken. Moren vet jeg vi møter.

Dagen i dag har gått med til to lengre turer, bading av to hunder og pakking av alt av utstyr man trenger med seg på en slik reise.

Det er ikke lite som skal med.. Hundene skal ha mat, så det blir en del for som må med, de skal ha halsbånd til utstillingsdagen og seler for for turer. I tillegg til de båndene, så må man jo også ha utstillingsbånd. På utstillingsdagen på de jo ha et bur å slappe av i, og da er det greit med et telt også. Mor og far må jo selvfølgelig også ha noen å sette rompa ned i, så to stoler til oss er også med. Mor må jo også ha egne klær til utstillingsdagen. Må jo pynte seg litt på en slik dag. Så er det jo børster og div utstyr til hundene slik at det tar seg best mulig ut i ringen, så da er det er jo en egen bag til det også.. SÅ må man ikke glemme mat og vannskåler da.. 

Når man så har husket alt dette, så kommer alt det andre i tillegg. Man må jo ha med seg håndklær, og de klærne man ellers bruker utenom en utstillingsring. Så er det jo klær i fall det skulle bli litt kjølig på kvelden, får man vil jo ikke fryse heller. 

Mat må man ha, og heldig vis får man jo det langs veien, men brød det må man kjøpe før man krysser landegrenser. 

Men nå er det bare noen små detaljer igjen, så er vi startklare, og på tur til den Danske Eurasier spesialen 2018. Chila skal konkurrere på hjemmebane :-) 

Vi glder oss til og treffe mange hyggelige folk, og kanskje knyte noen nye vennskapsbånd også :-) 

Oppdatering fra turen kommer selvfølgeig etter hvert :-)