12. sep, 2018

Den Danske Spesialen

Nå er vi endelig hjemme igjen etter en lang reise hjem fra Danmark. 

Turen nedover gikk veldig fint, og vi kom frem langt tidligere en vi hadde regnet med. Det er fordelen med og kjøre på natten. Hundene er da vandt med at da er det ro, og ingen lufting, så vi kan kjøre mye lengre etapper en på dagen. Etter en runde i hundegården, startet vi kl. 03.00, og første stopp ble ikke før kl. 09.00. Da var det en tur, så frokost til hundene, før ferden gikk videre. Vi fikk kun en overnatting på turen nedover, og det var deilig og komme frem til campingen et halvt døgn tidligere en plnalagt. Vi fikk rigget til vogn med fortelt, og hundene fikk seg en god tur, før det ble kaffe på mor og far, å kveldsmat på hundene. Trenger vel ikke si at det var veldig godt å legge seg den kvelden. 

På morgenturen neste dag, møter vi flere med Eurasier som har funnet ut at det er greit og være ute i god tid, og utover dagen kommer det stadig nye til campingen som skal delta på Spesialen. 

På ettermiddagen dukket min kusine Gtte og hennes mann opp, og de var sammen med oss på kakekalaset som klubben arrangerte. Det var fantatisk flott og se de igjen. Går alt for mange år i mellom hver gang.  Lørdag morgen kom heldigvis med godt vær, men det var en kald vind. Deilig for hundene da. Det var rundt 50 hunder påmeldt, og for oss ble det nok ikke helgen med de beste resultatene. Benji fikk kun en VG, for denne helgen var han for kort i kroppen, og Chila ble 3. Beste unghundtispe med CK, men plasserte seg ikke videre. Men for en helg vi hadde.. 

Det var så fantastisk flott og få møte så mange trivelig mennesker som man kun har sett på facebook, og så mange flotte hunder. God stemning, latteren hang løst, og de hadde artige innsalg av konkurranser. Ssøndagen formiddag arrangerte de Danmarks raskeste Eurasier, og der kom Chila på en flott 4. plass. Så vi fikke i hert fall EN premie med oss hjem da. En flott diplom.

Dessverre så fikk vi ikke så mye tid med Gitte og Lars som vi hadde ønsket, og heller ikke med Anne Mari og Legart, men slik er det. De har mange som vil hilse på, mye å gjøre og ordne til, så da får man heller satse på å treffe de en annen gang.

Så til alle som deltok på den Danske Eurasier Spesialen.. TUSEN TAKK for en super hyggelig helg i Eurasierns tegn. Håper vi treffes igjen en gang :-)

Klem fra 

Trude, Egon, Benji og Chila <3