9. okt, 2018

Valpesjuk

Åååhh!! Jeg sitter her å tenker på det som forhåpentligvis skal skje neste år. Nemlig paring og valper. Jeg gleder meg enormt, men samtidig gruer jeg meg. Vet jo at det stort sett går bra, men så finnes jo den lille risken der også da. Hva om, tenkt om, viss at.. Ja alle de tankene der. 

Jeg er så spendt på hvilke farger valpene etter Chila og Akiro vil få, hvordan blir de sånn generelt? Mange tanker som flyr i hodet. Den tispen Akiro paret i Sverige, er jo også ulvegrå, og de fikk valper som er viltfarget og rød fawn. Spenende spenende.. 

Jeg blir nok selv og beholde en valp etter denne kombinasjonen, for jeg har virkelig trua på den. Både mentalt, helse og eksteriør. Lurer på hvordan det blir og skal finne de rette familiene til valpene, og hvordan blir det å skal sende de fra seg etter flere uker under samme tak?  Hører andre oppdrettere sier at jeg kommer til og synes det er deilig når de reiser, og det har de nok rett i. Man blir kanskje litt sliten av en gjeng aktive små pirayaer etter noen uker :-) 

En ting er i hvert fall sikkert. Jeg begynner å bli skikkelig valpesjuk, jeg GLEDER meg til fødselen er over for det er den jeg er mest redd for, og jeg gleder meg til al valpekosen jeg skal få. 

Ha en flott kveld alle sammen :-)