20. nov, 2018

En super uke

FOR EN UKE!!

Vi pakket bilen å reiste sørover til min mor, og samtidig la vi inn litt utstillinger. Vi meldte på Chila i Leto hallen 10 og 11 november i håp om at hun skulle ta hjem det siste Certet, og begge to til Dogs4Al i Lillestrøm helgen etter. 

Chila klarte det lørdag i Letohallen.. Å da kunne hun titulerer seg som Norsk, Svensk, Finsk UCH, og siden hun da ble Champion i tre nordiske land, så er hun også nå Nordisk UCH. Kan trygt si vi var i lykkerus når vi kjørte tilbake til min mor. Søndag fant mannen i huset ut at han skulle ta med seg søndagens utstilling også siden hun allerede var påmeldt. Jeg og Beji koste oss heller hjemme hos min mor med en lang og god tur sammen. Det ble samme resultat som dagen før, men da uten cert for hun kunne ikke få det når hun er såkaldt "Fullcertet". 

Dagene fram til Lillestrøm, koste vi oss med turer langs Glåmma, besøk hos tanter og onkler som man er så heldig og fortsatt ha i livet sitt, tv titting og radiobingo med mamma. :-) 

Fredagen kom, og Nordisk Vinner sto på tapeten.. Chila endte opp med Excellent, og en kritikk som var grei.. Men men.. Sånn må det også gå noen ganger :-)  

Lørdag og Norsk Vinner: Benji er tilbake.. Han har begynt å løpe med meg igjen, og bare det er en liten seier i seg selv.. Han gjorde det veldig bra synes vi, og han endta opp som 4 beste Champion Hanhund med CK, men ingen plassering i hanhundklassen. Kritikken var strålende, og da er vi super fornøyd. Han er trygg og stabil, og viser ingen nervsitet eller skepsis når dommere vil kjenne og undersøke.. :-) Han har et fantastisk gemytt den gutten altså.

Chila tok revansje fra dagen før, og slo til å ble 1.Best tispe i åpen klasse med CK, og slo videre til med 1.BTK, BIM, CACIB og fikk titlen NORSK VINNER 2018, og kvalifiserte seg til CRUFT 2019..  I en alder av 2 år og 7 uker, så føles det som det er KJEMPESTORT, og vi er så utrolig stolte av hundene våre :-)

Jeg synes dommeren var en flink kar, som var nøye, kikket på ekstriøret ut fra hver enkel hund, og det likte jeg.. Jeg spurte ham om hva hun syntes sånn generelt om gemyttet på de norske hundene han hadde dømt, og han syntes det var generelt veldig bra.. Noen reserverte og litt smånervøse, men som han sa: "Vi kom oss gjennom med de også". Fint å høre at vi har generelt gode hunder her hjemme i Norge. 

Vi satt jo litt for oss selv på den ene siden av ringen, og jeg vil bare få si tusen takk tl dere som tok dere tiden og bryet med å komme bort og gratulerer oss med seieren. Det setter jeg veldig pris på. 

Jeg gratuleret de andre med sine seire, men jeg gjør det gjerne igjen, så... GRATULERER NOK EN GANG TIL ALLE VINNER PÅ D4A 2018 :-)