Valpene har blitt store

Tenk at valpene etter Akiro og Amy nærmer seg 18 mnd. De er nå snart klare for helsesjekken sin, og den gleder jeg meg til og få vite resultatene av. 

De har vokst seg opp til 4 flott hunder, med et flott gemytt, og det er godt å vite.  Jeg har et håp om at jeg en dag får treffe de alle sammen, men sjangsen for det er vel liten. 

Jeg kan i hvertfall se at de alle har kommet til gode familier, og de er et familiemdlem <3 

Valpene

Akiro sin sønn Atlas

Ami og Akiro fikk 4 valper 11 februar 2017. En gutt og tre jenter. Alle fire bor i Sverige, og har det kjempe fint med sine familier. 

Nå går jeg og venter på at de blir helsesjekket. 

Treff på hytta 2016

Etter noen dager med frieri i desember 2016 på vår hytte i Tärnaby, ble det i februar 2017 født 4 levende valper til verden i en liten landsby i Sverige. 3 tisper og en hanhund. Tispen heter Artaio's Amitola, og er ei flott frøken. Alle helseresultater på henne og Akiro var supre. 

After 3 days of flirting in December 2016 at our cabin in Tärnaby, and in February 2017 four live puppies were born to the world in a small village in Sweden.3 bitches and one male dog.The bitch is called Artaio's Amitola, and is a great miss.All health results on her and Akiro were superb.